Mijn favoriete Sleek producten…

Iedereen heeft wel een bepaald merk waar hij of zij verliefd op is. Ik heb dat met Sleek.

Ik heb het merk Sleek leren kennen op de site http://www.beauty88.nl waar ik merendeel van mijn makeup producten koop, omdat zij dierproefvrij producten verkopen.

Sleek heeft tot nu toe mij echt niet teleurgesteld. Zowel de oogschaduw paletten als de highlighters en de lippenstiften zijn geweldig wat betreft de pigmentatie. Hieronder heb ik een paar van mijn favoriete producten op een rij gezet.

Sleek Precious metals highlighting palette

20141227_135933

( op de foto heb ik gebruik gemaakt van de kleur platinum, de cremevormige highlighter. )

Deze palette is een van mijn favorieten geworden waar ik automatisch naar grijp als ik mijzelf opmaak. Een klein beetje van dit product is al genoeg. De verpakking heeft een mooie kleur en heeft een handig spiegeltje vanbinnen. Het bevat ook een handig klein kwastje wat je kan gebruiken om je makeup bij te werken. Dit is wel nodig omdat ik heb gemerkt dat ondanks de goede pigmentatie de highlighter niet lang blijft zitten.

Het enige wat ik niet echt begrijp is dat er drie cremige kleuren zijn en een poeder vormige kleur. Waarom zijn ze niet allemaal creme vormig of poeder vormig??

De prijs was ook wel acceptabel . Het is best wel een handig product dat ik , ondanks dat het niet heel lang blijft zitten, kan aanraden.

 

Sleek Oh so special palette

Dit is een heerlijke oogschaduw palette dat je bijna elke dag kunt gebruiken. Er zitten verschillende kleuren in de palette dat zowel warm als koel zijn. Het fijne aan dit product is dat dit palette bij ieder huidskleur past.

DSC_0166

Het bevat wel lekker veel pigmentatie waardoor je weinig van het product nodig hebt. Het enige minpunt wat ik momenteel kan bedenken is het feit dat het korrelt bij het afnemen van het product.

De prijs is ook voor dit product zeer betaalbaar en je kan hem tegenwoordig vrij snel verkrijgen op het internet.

 

Sleek eyeliner pot ( waterproof)

Ik vind het persoonlijk heerlijk om met gel eyeliners te werken. Ik werk er gemakkelijker mee dan met vloeibare vormen. Vooral bij modellen is dit product supermakkelijk aanbrengen. De eyeliner bevat zeer goede pigmentatie waardoor je weinig van dit product nodig hebt. Het blijft zeer goed zitten.

Het enige nadeel is dat dit product zeer snel droogt. Als je een beginneling bent met eyeliners zetten, zou ik dit niet nemen. Ook moet je ervoor zorgen dat de deksel goed dicht zit. Ik zet hem meestal op zijn kop zodat er geen lucht blijft hangen op het product.

20150130_153623

Hierboven zie je een voorbeeld waarbij ik de eyeliner heb gebuikt van sleek.

Plaats een reactie