Vlieg naar de Galaxy!

Toen ik de Galaxy Chic palette van BH Cosmetics op beauty88 zag, dacht ik gelijk : HEBBE HEBBE HEBBEEE!!! 
Ik was namelijk verkocht toen ik de uiterlijk en de benamingen zag van de palette. De Galaxy Chic bestaat namelijk uit achttien gebakken oogschaduwen, met de benamingen die je hieronder op het foto kan zien. Ik vond vooral de kleuren Milky way, Uranus, Earth en Cosmic heel mooi.

DSC_0146 DSC_0148 DSC_0147

Eenmaal binnen ben ik het gelijk gaan swatchen en ik was zeer verrast over de pigmentatie. Alle kleuren hebben een goede pigmentatie en zien er zeer mooi uit als je het opdoet. Je hebt maar een klein beetje nodig voor je look. Je hebt in deze palette zowel koele als warme ondertonen waar je goed mee kan experimenteren.
De verpakking is vrij stevig. Aan de binnenkant van de palette zit een spiegel. Ik vond het wel jammer dat je geen matte kleuren ertussen had om te kunnen blenden. Jammer genoeg is mijn foto van mijn swatches verloren gegaan toen ik het met jullie wilde delen 😦

11012649_1566235830298961_1105221836819891965_n

Geen zorgen! Hieronder zet ik mijn video neer van een look die ik met deze palette gecreëerd heb op mijn  YouTube kanaal heb gedeeld 😉

Ik ben gek op zulke aparte palletjes met originele namen zoals deze palette. De Galaxy Chic is nu wel zeker een van mijn favoriete paletten geworden. Vooral het feit dat het goed gepigmenteerd is en lang blijft zitten vind ik erg fijn. Dan heb ik het niet eens over het voordeel dat zij niet aan dierenproeven doen!!!
Mijn cijfer voor dit palette is dan ook een 9.0

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s