Haze of Love..

Nagellak is een must voor mij. Ik kan gewoon niet meer zonder. Zeker als ik iemand opmaak of een video opneem voor mijn blog ( Funda Visagie) , wil ik ook wel , naast mijn make-up , mooie nagels hebben.

De Wet’n wild megalast nail color heb ik een tijdje terug via een aanbieding gekocht. Ik wilde altijd al een nagellak van deze merk uitproberen omdat deze populair is onder de Amerikaanse Youtubers. Ook schijnen ze dierproefvrij te zijn wat mij ontzettend aantrok.

Ik hou van donkere kleuren nagellak en heb daarom de kleur  Haze of Love  aangeschaft. Het is een bordeaux rood/ bruin kleurtje dat mijn bleke vingers wel mooi uit laat zien :D. Het is een kleur dat je gewoon overdag op je werk rustig op kan hebben. Persoonlijk vind ik nagellak wel erg mooi uitzien bij iemand die bijvoorbeeld administratieve taken heeft of in de textielhandel werkt.

De pigmentatie was geweldig! Ik hoefde maar een laagje aan te brengen en ik had al een hele mooie kleur op mijn nagels.

10404216_1518160815106463_8934047317350395738_n

( op de foto heb ik twee lagen op)

Om de snelheid van het drogen te testen, heb ik toch twee laagjes nagellak aangebracht. Wat ik wel jammer vind is dat het best wel lang duurde om te drogen bij mij. De kwast is goed om mee te werken. Je hebt weinig ervaring nodig om ermee aan de gang te gaan.  Het is een kleine dikke potje dat er wel mooi uitziet. Je zou hem zo mee op reis kunnen nemen.  Ik heb hem destijds voor E 2.25 gekocht bij de Make-up Spot.

Koop ik het weer? Mwah…weet ik nog niet. Gewoon de aanbiedingen in de gaten blijven houden op de site  😀

Mijn cijfer voor Haze of love is een 7.0

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s