The body shop, mijn ervaringen van het VIP evenement 27-08-2014

globe tbs

Woensdag was ik voor een VIP evenement in The Body shop.

Ik werd heel erg vriendelijk en met open armen ontvangen, ondanks dat het best druk was. Dit geeft natuurlijk ieder shopper een fijn gevoel en daarom besloot ik dit mee te nemen in mijn blog.

Woensdag 27-08-2014, werd ik uitgenodigd voor een vip evenement waarbij er hapjes en drankjes werden gereserveerd. Hierbij kon je een gratis make over krijgen.  Je kon verschillende locaties bezoeken, maar ik ben gegaan naar the bodyshop in kinkerstraat.

The body Shop is een merk dat dierproefvrij is. Ze zijn vooral bekend met het respecteren van moeder natuur, wat in mijn ogen ook op nummer 1 staat.

Het VIP evenement ging met name over nieuwe lijnen gebaseerd op de Argan olie . Aangezien ik zelf al visagiste ben en geen make over nodig vind, heb ik mijn vriendin meegenomen hiervoor.

De medewerker die mijn vriendin hielp, had veel geduld en nam de tijd om haar te behandelen. De producten die zij gebruikte was heel kwalitatief.  

Bovendien heb ik een goodiebag gekregen ter waarde van 20 euro! Ik sta te popelen om deze producten uit te proberen en erover te schrijven met jullie!

Dus mocht er een evenement zijn binnenkort in The body Shop, ga er dan vooral heen dames!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s